Підвіска для «броньовиків» від ОМЕ

Нарешті на ринку з'явилася посилена підвіска для броньованих автомобілів від виробника, якому можна довіряти — австралійська компанія ARB анонсувала початок вр-ва компонентів підвіски OME, створеної з чистого листа

Подвеска для «броневиков» от ОМЕВиробнику броньованих автомобілів насамперед потрібно забезпечити безпеку пасажирів, високу продуктивність силового агрегату та надійність усіх систем життєзабезпечення. Однак, дуже часто, не береться до уваги, що зросла в два і більше разів маса автомобіля тримається на тих же пружинах, коливання, що виникають при проходженні нерівностей на дорозі, гасяться рідними амортизаторами, а в поворотах автомобіль від перекидання утримують рідні стабілізатори. Дуже часто це призводить до непередбаченої поведінки автомобіля навіть при використанні автомобіля в штатному режимі, або набагато більш жалюгідних наслідків при різких поворотах або частої зміні смуги руху. Щоб уникнути перекидання автомобіля, від водія потрібні навички каскадера та боже передбачення. Більшість виробників намагаються зробити броньований автомобіль невідмінним зовні, але чомусь майже завжди забувають, що «броньовик» повинен нічим не відрізнятися в управлінні від звичайного авто, їзда має бути комфортною, керованість передбачуваною.

Подвеска для «броневиков» от ОМЕАвстралійському виробнику преміальних аксесуарів для повнопривідних автомобілів компанії ARB, а саме інженерам підрозділу ОМЕ, що спеціалізується на розробці комплектів посиленої підвіски, на самому початку процесу створення підвіски для броньованих автомобілів стало зрозуміло, що амортизатори та пружини, створені для їзди бездоріжжям, не підходять для використання чи доопрацювання. Підвіску потрібно було робити з нуля. При тісній співпраці з виробниками броньованих автомобілів, з використанням комп'ютерного моделювання, після тривалих тестів, як в Австралії, так і за кордоном, та ретельної оцінки характеристик під час різних фаз руху, було досягнуто нового стандарту комплексу посиленої підвіски для броньованих авто.

Після остаточних тестів, компанія ARB рада представити два перших комплекти для автомобілів Toyota Land Cruiser 200 та Nissan Patrol Y62. Запитуйте у мережі регіональних представництв.